KONTAKTIRAJTE NAS

Tko smo mi?

Interaktiva - Radnička cesta 27


Poslovanje tvrtke INTERAKTIVA d.o.o. započelo je rješenjem Trgovačkog suda iz listopada 2007. Poslujemo na adresi Radnička 27, Zagreb gdje je sjedište društva i gdje se nalaze naši uredi. Iz godine u godinu stabilno rastemo i po broju klijenata i po kvaliteti usluga koje pružamo.

Uvijek smo u korak s vremenom, pratimo sve što se događa na polju propisa i zakona što nam je komparativna prednost. Služimo se suvremenom informatičkom tehnologijom u komunikaciji s nadležnim službama i klijentima a naš dio posla odrađujemo kvalitetno i brzo.

Čime se bavimo?

Interaktiva - naš ured


Osnovna djelatnost je vođenje poslovnih knjiga za pravne i fizičke osobe koje obavljaju samostalnu djelatnost. Ukoliko brigu o poslovnim knjigama Vaše tvrtke povjerite nama, garantiramo Vam uslugu koja je u cijelosti usklađena sa zakonima i propisima Republike Hrvatske, kao i naputcima i mišljenjima Porezne uprave.

Želimo graditi dugoročne poslovne odnose sa svojim partnerima, a našom brigom za svakog našeg klijenta stvaramo trajno partnerstvo, prožeto uzajamnim povjerenjem. Posebno želimo naglasiti savjetodavnu funkciju našeg poslovanja jer kvalitetnim savjetima želimo Vašem poslovanju dodati nove vrijednosti.